< návrat zpět

Fórum


Téma: Agentura

Zaslal/a 3.11.2019 10:51

Tohle je spíše otázka, možná i prosba na autory.
Ukončením, nebo spíše rozbitím agentury jsme se dostali do pozice dobrodružných knížek pro patnáctileté. Těžko uvěřit, že při stylu činností JFK a spol mohou všichni přežít bez Agenturního zázemí technického, lékařského atd. A knihy ztratili toto zázemí a pojistku. Teď by již agenti asi těžko přežívali změny DNA, zranění neslučitelné se životem apod. A jak je možné, že stále mohou přežívat?
Apeluji tedy na autory. Obnovte, prosím, v plné síle Agenturu, třeba v alternativní světě. Mezitím, prosím, můžete opět vydat sbírku (nebo několik) knižně nevydaných povídek, které jsou po sítích a po všech čertech poházeny kde všude...
A můžete oslovit i další autory, kteří se zajímají alternativní historií. Jak třeba pánové Jan Drnek, David Šenk, Pavel Obluk, Oldřich Knitl a další a další. Jsou jich už desítky. Prostě vrátit se k prvním dílům a historii a pak ji buď někde zachránit či upravit...
Ale hlavně ta Agentura! Bez ní jsou díla o JFK poloviční.
Děkuji předem za všechny podobně smýšlející fandy JFK 1

Zaslat odpověď >

#000030
avatar
Plně se ztotožňuji s Vanem. Popravdě, do posledního dílu jsme čekala, že navážete na Agenturu a ta se objeví v plné síle v některém z alternativních světů. Neříkám, že by mě nějaký díl vysloveně zklamal, ale bez Agenturního zázemí to prostě už nebylo ono.
#000039
avatar
Nu, škoda, nikdo z autorů se neozývá 10 . Přesto věřím, že obnovení Agentury v plné síle je už na cestě.
Zatím tedy doufám, že by autoři mohli vydat aspoň ten sborník povídek 1.
#000046
mira
Z mého pohledu byla Agentura už moc obrovská, prohnilá a všemocná. Chtěl bych ji vybudovat znovu, od prvních úkonů, kdy JFK a spol přestanou řešit otázky základního zabezpečení vlastní existence a začnou se opět starat o to, aby světy okolo nich fungovali jako mají. Ale paralelních světů je nekonečně mnoho, zřejmě, možná.
#000055
avatar
Vážení,
tak se ty vaše stránky skvěle rozjely a teď nějak nic...
Věřím, že autoři usilovně pracují na dalších dílech, na vydání čeká několik sbírek povídek možná i dříve napsaných a nevydaných a Agentura je obnovena nebo možná i vylepšena v nějakém to m jiném světě pokud ne opět v Česku v tom našem 1
Tak šupky, víte, že se všichni těšíme... 5
#000056
avatar
Dobrý den, přátelé!
jak všichni víme, je těžká doba a všichni se snažíme ji co nejlépe zvládnout. Přeji to všem fanouškům JFK i jeho autorům.
My u nás ve firmě se stále snažíme pracovat, vyrábět i dodávat naše zboží tak, aby stát i všichni v nevýrobní sféře a samozřejmě i my jsme měli prostředky pro v co nejvyšší možné míře zabezpečený bezpečný život i jeho náklady.
Hodně štěstí a zdraví přeje Vana