Kategorie: Články

Soutěž: JFK a Temní bohové

soutez-jfk-a-tb

 

Pandemie a restriktivní opatření vrhly svůj temný stín i na knižní trh jako X-Hawk na Agenturu EF a úsporné škrty, posunutí termínů vydání a další omezení v nakladatelstvích se jistě dotknou i série Agent JFK. Je to doba neveselá zrovna při patnáctiletém výročí první české sci-fi/fantasy série.

 

Alespoň s malou podporou sérii JFK a nakladatelství TRITON přichází internetový magazín Fantasy Planet s webem JFK-fans a vyhlašuje soutěž o poslední čtyři knihy série, provázané společným příběhem pod taktovkou Miroslava Žambocha, které sám kdysi pracovně nazval JFK a Temní bohové.

Úkolem soutěžících je rozluštit jednoduchou šifru na obrázku s revolverem, která vám prozradí jméno věhlasného detektiva, doprovázejícího Johna F. Kováře těmito příběhy a pomáhá mu odhalovat temná tajemství světa chudého na kovy.

Svou odpověď zašlete na email soutez@fantasyplanet.cz do 24.5.2020 s předmětem emailu JFK 

Jeden vylosovaný výherce obdrží knihy Agent JFK 37, 38, 39 a 40 (Město mrtvých I a II, Smrt v záři neonů, Konec projektu Gotteskämpfer).

Ani vy nezapomeňte podpořit svého oblíbeného knihkupce, vydavatele a běžte si koupit knížku, nebo si ji objednejte přímo z nakladatelství. V tento těžký čas potřebují vaši podporu víc než kdy jindy.

jfk-soutez-TB


Vydáno: 18.5.2020 12:25 | 
Přečteno: 1103x

Autor: Lmslaver
 | Hodnocení:

Komentáře

Přidat komentář >

icon , Výherce soutěže odpovědět
Lmslaver
Vylosovaným výhercem soutěže o poslední čtyři díly Agenta JFK se stal Jakub Charvát, gratulujeme a posíláme knížky. Správná odpověď zní samozřejmě MARLOWE.