Kategorie: Články

PF 2024

pf-obr-2024

 

Do konce kalendářního roku je to už co by kamenem dohodil. Už bychom měli zvolnit, o vánočních svátcích strávit více času s těmi, které máme rádi, užít si klid, pohodu, případně upustit páru. Ještě dovolte za fanouškovské weby MZ-fans i JFK-fans malou rekapitulaci a poděkování.

Letos jsme se po delší době dočkali pokračování série Agent JFK, autorem je Vlado Ríša a jmenuje se Bitva vzducholodí. Do budoucnosti tak hledíme v naději, že s touto vzducholodí brzy přiletí i další díly. Miroslav Žamboch zase potěšil své fanoušky knihou Koniáš & Bakly: Mrtví muži. Čtenářsky dva nejoblíbenější hrdinové se zde objevují společně v jedné knize.


Děkujeme všem čtenářům knih Mirka Žambocha, série JFK, návštěvníkům obou fanouškovských webů a přejeme jim v novém roce spousty skvělých příběhů.
Jako součást poděkování připojujeme krátké video.


Vydáno: 23.12.2023 18:19 | 
Přečteno: 257x

Autor: Lmslaver
 | Hodnocení:

Komentáře

Přidat komentář >

icon , Lego Vzducholoď odpovědět
Brmboš
na netu se občas vyskytují fiktivní sady Lego znázorňující kdoví co. Jde samozřejmě jen o obrázek vygenerovaný některou z neuronek, umělých inteligencí, chcete-li. To mě tak trochu inspirovalo a nechal jsem vygenerovat vzducholoď za polárním kruhem:

img

img